31 дек. 2005 г., 15:45

МОЯ СВЯТ 

  Поэзия
841 0 4

МОЯТ СВЯТ

 

Аз имам свят, във който си отивам,

когато почнат есенните дъждове.

Там всичко е красиво,
нищо не умира.

Там сълзите дори не са солени

и мога даже да се скрия,

когато нещо ме боли.

Аз имам свят, където влизам

единствено и винаги сама.

Там може да отидеш само,

ако не си забравил вече

смеха и детските игри.

Там чакат всички,

подминати от нас мечти,

върнете се – те чакат,

да се обича – не тежи.

© Елена Бързева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??