26 февр. 2009 г., 20:29

Моя зимна любов 

  Поэзия » Любовная
882 0 1
 

Моя зимна любов

 

Сняг, чистота, шумолене:

всичко е бяло и в миг

на съзерцание, на умиление -

аз те видях - преоткрих!

 

Толкова близка, винаги търсена,

моя любов - идеал,

на усещане, сънища или измислена,

истински чувствена с този воал!

 

Снежно сияещ, мразовит и макар...

Топлина и увереност

да съм имала винаги:

Моя любов!

 

Без премереност ще се боря

в студа и безспир

ще те търся навсякъде -

изнурена, обрулена...

 

от зимния вятър и без ориентир,

водена от инстинкта за необятност,

аз ти се вричам!

Ти си моят кумир!

© Веси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красив и светъл стих! Добре дошла! Желая ти много творчески успехи! Поздрави!
Предложения
: ??:??