Моя зимна любов
Сняг, чистота, шумолене:
всичко е бяло и в миг
на съзерцание, на умиление -
аз те видях - преоткрих!
Толкова близка, винаги търсена,
моя любов - идеал,
на усещане, сънища или измислена,
истински чувствена с този воал!
Снежно сияещ, мразовит и макар...
Топлина и увереност
да съм имала винаги:
Моя любов!
Без премереност ще се боря
в студа и безспир
ще те търся навсякъде -
изнурена, обрулена...
от зимния вятър и без ориентир,
водена от инстинкта за необятност,
аз ти се вричам!
Ти си моят кумир!
© Веси All rights reserved.