Лягам с мисълта за теб,
сънувам те, че си до мен.
Утрото озарява празната страна,
а с нея започва голямата тъга.
Оглеждам се за твоето лице,
да го зърна, макар за кратко,
но погледът прави си шеги,
с плодът на моите мечти.
Ръцете търсят твоите за в плет,
да те грабнат, доведат към мен.
В прегръдка да останем с часове,
времето във миг да спре.
Любовта си искам да покажа,
да изкрещя пред целият свят.
Колко много те обичам,
че си моят ангел на света!
© Джимбо Все права защищены