Моят остров
На Ирен Попова
Странни видения, просто не знам
изведнъж как останах пленен,
когато във моя Живот-океан,
открих остров със име Ирен.
Вървя по брега му с надежда и плам.
Тихо се плискат в краката вълните.
От обич голяма се чувствам пиян
и искам с любов да минават ми дните!
© Русин Катански Все права защищены