3 мар. 2016 г., 08:57

Моята България 

  Поэзия » Гражданская
397 1 3

Българийо, единствена царице,

за теб живея всеки час.  

И истинска, и силна, и прекрасна,

страна единствена на моите мечти.

 

Пред теб направих първите си крачки,

израснах силна в твоите поля

и думичката мама тук за първи път изказах,

обичам те и горда съм с това.

 

Българийо, за мене си онази,

която нося с гордост в моето сърце.

Велика си и непреклонно силна зная,

прекланям се пред тебе в този час!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??