13 апр. 2008 г., 22:29

Моята голяма любов  

  Поэзия » Любовная
568 0 0
Срещнах те случайно в един майски ден,
погледна ме и нещо потрепна в мен.
Имах чувството, че в бездънна яма пропадам
и исках с тебе цялото си време на земята да прекарам.
Всеки ден за тебе мислех и копнеех,
сякаш за тебе аз живеех.
***
Ти на моите чувства отвърна,
в една от най-щастливите ме превърна.
Всеки ден нямах търпение да те прегърна
и целувките аз нежно да ти върна.
Когато си тръгваше
и тъмнината те погълваше,
всичко за мен беше безлично.
***
Обичах те и още те обичам,
няма да отричам,
но след теб никога няма да тичам.
Всички сълзи аз преглътнах
и съжалявам, че по тебе
така ужасно хлътнах.

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??