14 нояб. 2024 г., 19:23

Моята жена 

  Поэзия » Любовная
30 1 1

 

Хубаво ми е със нея,
чувствам се приет,  поет!
Порастват ми крила -
имам хубава жена!

 

На ръце я нося, ето на,
тя ми е Мечта!
Всичко тя си има:
Дупе, характер и гърди,
бели зъбки и добри очи!

 

Целувките и - медовина,
прегръдките и - топъл дом,
ех, че времето не стига,
споделяме си и един нагон!

 

Имам си една жена,
тя е всичко във света!
Мацка, самодива и принцеса,
кулинарка, къщовница и поетеса!

 

Но най - много ми харесва и това,
че обича чувството на любовта!
Свободен дух е моята жена,
сбира всичко, ум, сърце и красота!

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??