11 июл. 2015 г., 09:55

Моята любима 

  Поэзия » Любовная
319 0 1

Девойка в бяла одежда -

туй е любимата моя.

И да я видя тая надежда

в на лятото зноя.

 

Колко мъка, о, Боже,

от нея съм далек.

Да я зърна дано може,

че откак я няма, има век.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??