12 февр. 2023 г., 20:46  

Моята любима има дъщеря! 

  Поэзия » Любовная
296 0 1

Снимка на теб и твоето бебе видях,

момиченце красиво си ти родила!

Прекрасно бъдеще с нея ти пожелах,

да е жива и здрава щерката Самуила!

В хармония нека живеете тя и ти

и нека Бог от зли сили да я защити!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??