Feb 12, 2023, 8:46 PM  

Моята любима има дъщеря! 

  Poetry » Love
298 0 1

Снимка на теб и твоето бебе видях,

момиченце красиво си ти родила!

Прекрасно бъдеще с нея ти пожелах,

да е жива и здрава щерката Самуила!

В хармония нека живеете тя и ти

и нека Бог от зли сили да я защити!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??