9 дек. 2007 г., 15:43

Моята мечта 

  Поэзия » Другая
571 0 3
 Останаха ми само мечтите,
 по техния път да вървя,
 ще сложа край на лъжите,
 на изкушенията ще устоя,

 днес може да падам,
 но за утре воля ще имам,
 отново да ставам и ставам,
 с трудностите да се справям.

 Останаха ми само мечтите,
 да следвам желания съкровени,
 ще сложа край на лъжите,
 ще забравя грешките простени,

 не ще интересуват ме онези,
 дето в бъдещето вяра нямат,
 до болка ще обичам тези,
 които никога не се предават!

 Останаха ми само мечтите,
 надеждата в мен те пораждат,
 ще сложа край на лъжите -
 всяка нова мечта нова усмивка ражда,

 към бъдещето светло ще вървя,
 в миналото няма да се вричам,
 защото имам аз една мечта
 и тя е - вечно да обичам...

 09.12.07

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??