19 февр. 2011 г., 23:47

Моята реалност 

  Поэзия » Другая
687 0 2

                                            

Студенина и хлад

обгръщат душата и мислите ми,

от лед е вече сковано сърцето ми.

Безизразна маска нося сега,

под която има само празнота

и болката от всички спомени,

преливащ океан от сълзите отронени,

малките ми и жалки мечти,

превърнати в пепел и жестоки лъжи.

Избрах да остана с ледено сърце,

за да не чувствам и боли

и да се крия под маска,

която единствена скрива моите горчиви сълзи!

© Белослава Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??