Студенина и хлад
обгръщат душата и мислите ми,
от лед е вече сковано сърцето ми.
Безизразна маска нося сега,
под която има само празнота
и болката от всички спомени,
преливащ океан от сълзите отронени,
малките ми и жалки мечти,
превърнати в пепел и жестоки лъжи.
Избрах да остана с ледено сърце,
за да не чувствам и боли
и да се крия под маска,
която единствена скрива моите горчиви сълзи!
© Белослава Енчева Всички права запазени