13 сент. 2006 г., 17:25

Моята сестра 

  Поэзия
4962 0 0
Красива и умна е тя,
с коси като тъмна дървесина
с кожа бяла като сняг
с очи топли и красиви,
голями, бляскави, игриви.
Сестра на вятъра
това е тя -
малка нежна пеперуда,
стремяща се към височините
и към най-красивите цветя.
Слънцето радва тя
със своята весела игра.
Дъщеря е на лятото горещо.
Със своята светлина
огрява цялата страна.
Със своето горещо сърце
пленява цели светове!
Като малка фея, нежна и красива,
в живота полита.
Лека като вътъра,
гореща като лятното слънце.
Това е тя - моята сестра.

Колко горда съм с това,
че няма на света
по-добра и по-красива
от моята сестра!

© Николина Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??