5 февр. 2014 г., 11:26

Моята сестричка книжка 

  Поэзия » Для детей
724 0 2

Мила моя книжка,

от тебе аз чета,

ти си ми сестричка

най-скъпа на света.

 

Всеки ден със теб съм,

всеки ден чета,

двете като птички

литваме сега.

 

Мими, 1 клас

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??