18 февр. 2013 г., 00:35

Моята страст 

  Поэзия » Другая
598 0 2

Танците са моята страст.

Когато танцувам, никой над мен няма власт.

Вдъхновението мое танците са, да,

чрез тях от сияние блестя.

 

Смела и силна, тъй неподправена се чувствам аз,

не спирам да се усмихвам на сцената в този час.

Пламенно чувство вземам

от това нежно изкуство.

 

Никой да танцувам не ще ме спре,

защото същността си ще показвам

още дълги векове.

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??