18 мая 2013 г., 10:18  

Моята тайна 

  Поэзия
542 0 0

И в лицето ти, през сълзи, пак ще се изсмея,
ще се правя на силна, ще псувам и ще крещя...
А щом се прибера, за ръцете ти отново ще копнея
и ще прикрия мъката си в нощта... 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??