26 авг. 2008 г., 16:54

Моята учителка 

  Поэзия » Другая
1766 0 15
 

Ти беше моя майка и приятел,

дари ме със мечти и топлина,

на детските души беше ваятел,

докосваше ги с приказни слова.

 

Ти вдъхна ми увереност в живота,

направи ме щастлив и смел човек,

показа ми в борбата красотата

и ме научи да вървя нащрек.

 

Посочи ми да търся светлината

във малките невидими неща

и да отпивам жадно аромата

поднесен ми от феята-съдба.

 

В сърцето си навеки ще те нося

и ще те помня до последен дъх,

съветите ти с мисълта ще прося,

за да достигна слънчевия връх!

© The Notorious Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??