Ти беше моя майка и приятел,
дари ме със мечти и топлина,
на детските души беше ваятел,
докосваше ги с приказни слова.
Ти вдъхна ми увереност в живота,
направи ме щастлив и смел човек,
показа ми в борбата красотата
и ме научи да вървя нащрек.
Посочи ми да търся светлината
във малките невидими неща
и да отпивам жадно аромата
поднесен ми от феята-съдба.
В сърцето си навеки ще те нося
и ще те помня до последен дъх,
съветите ти с мисълта ще прося,
за да достигна слънчевия връх!
© The Notorious All rights reserved.