26 авг. 2008 г., 20:49

Моята вечна песен 

  Поэзия » Любовная
699 0 1
Моята вечна песен

Попаднах отново на самотен пристан,
закотвен в тихи морски води...
Отново се потапям в света на мечтите...
Живея с птиците и пея за всички самотни души,
за тези, които открият, че пътят е лесен и станат частица от моята вечна песен! :)
Автор: Калина Петкова
гр. Русе
25.08.2008

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пей песента на любовта!...
    Най-мелодичната е...
    Интересно стихо! Поздрави!
Предложения
: ??:??