28 дек. 2011 г., 13:28

Мрак 

  Поэзия
477 0 0

Мрак и след мрака мрак в душата ми.

Виждам я в твоите очи,

чувам я в твоите думи.

Ангелът с дяволски глас -

той ми шепти, че си неин.

Отлита в мрака на съня ми.

Мрак и след мрака мрак в душата ми.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??