16 мар. 2017 г., 22:32

Мрак преди зора 

  Поэзия » Философская
945 1 0

Чувам, си решил да се откажеш,

неволите превиват те на две.

Мислейки "- Надежда няма даже!",

въздишайки с тежест на сърце.

 

Както ти клепачи си притворил,

и морно си отпуснал две ръце,

светлината в края на тунела

от теб слепец ще види по-добре.

 

От мен го запомни, когато

в твоята глава си победен,

никога не ще пробие мрака,

слънцето на нов и светъл ден!

 

 

© Серафим Аянски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??