15 июл. 2007 г., 10:06

Мрази ме /вечно ще те обичам/ 

  Поэзия
1313 0 0
Смъртта на една илюзия
е смърт на частица от теб самия.
И днес, когато мечтите ми умират,
болката се мъча да убия.
Умира пред мен кръгозора.
Черен фон с черни букви.
Душата - разпокъсана и гола.
Студена кръв от вените ми руква.
И все по-черно става небето,
слънцето докосва ме с ледени лъчи.
Разяждащо чакане разлага сърцето...
музиката докосва сетивата... и боли...!
Непосилно е устните "Сбогом" да изрекат.
Стене душата в предсмъртна агония...
Изглежда сълзите ми никога не ще изтекат
и студенината е единствената ми броня...
Безчувствена съм - само на думи -
просто едно престорено държание,
ала видя ли те, секва дъха ми...
Тежка е съдбата... непосилно изпитание.
И мрази ме, защото трябва да съм такава.
Мрази ме. Аз цял един живот ще отричам.
Нека душата и сърцето потънат в забрава.
Мрази ме... аз вечно ще те обичам.

© Ънфоргивън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??