Мразя!!!
Мразя отношението ти към мен.
Мразя да ме лъжеш всеки ден.
Мразя, мразя това, което причиняваш на мен .
Но най много мразя това, че в действителност
аз не те мразя, няма капка омраза у мен.
Дори и в този ден, когато не си до мен,
когато шепнеш на другата, че я обичаш,
че без нея не можеш нито ден,
а всъщност аз бях тази, без която не можеш,
която обичаш, а сега се отричаш
от мен, от нас, от любовта ни.
© Г-ца Герчева Все права защищены
поздрави от мен