3 февр. 2010 г., 10:46

Мразя те 

  Поэзия
928 0 1

Мразя те, че тръгваш, когато те гоня.

Мразя те, че мълчиш, когато те хуля.

Мразя те, че даваш, когато поискам.

Мразя те, че си цял, щом те притискам.

Мразя те, че не си мой, а само до мен.

Мразя те, че изпълваш всеки мой ден.

Мразя те, че в нощите към мене тичаш.

Мразя те, защото всякак ме обичаш!

© Изида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??