22 июн. 2013 г., 10:36  

Мухозол за мухи, Политзол за.... 

  Поэзия » Гражданская
866 0 0

Щом се въшка наяде,

на челото тя излиза.

Няма вече накъде -

толкова години криза!

 

А в хладилника остана

оцет и малко сол.

Хайде всички да въстанем

във ръце със политзол!

 

Кой където свари,

кой където види,

да изчистим България

от политическите гниди!

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??