11 февр. 2011 г., 13:30

Мука 

  Поэзия » Другая
483 0 1

                            Стига лаял, Муко,

                            и я  че завием.

                            Оди у боклука

                            нещо да изриеш!

                            Парете ючера

                            пай ги откраднаше.

                            Немамо вечера

                            от тия апаше.

                            Ти, Муко, да не лаеш

                            по тие айдуци.

                            Оти нели знаеш -

                            они ного пуцу.

                            Он, Свети Петър,

                            направление нече.

                            Требе земя метър

                            и ни нема вече.

 

                                                                     Мука - мъка

                                                                    Ючера – вчера

                                                                   Пуцу - стрелят

© Калина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??