20 февр. 2011 г., 13:51

Муза 

  Поэзия » Другая
387 0 0

Музо странна и тъй непостоянна,

ти караш ме да се чувствам

незадоволена, празна, като те няма,

 уплашена, като те има...

От тази сила, която кара ме да пиша -

оставяш ме без дъх, изпиваш всички сили!

Чудя се винаги дали ще мога

да износя цялата тази красота

 на много висока вибрационна честота?

© Есфир Асфар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??