3 апр. 2007 г., 15:02

Музика 

  Поэзия
455 0 4

Бог не ме дари с глас,
за да дам израз на своя свят.
Нито музикален нюх ми даде,
че да свиря някак ази.
Но дари ми Той чувствителност
към красотата -
да усещам музиката,
с танци да я изразявам,
с слова да я възхвалявам.
Музиката не само красота е.
Тя живот е, изпълнен с любов.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??