22 янв. 2016 г., 13:43  

Музика 

  Поэзия » Любовная
204 0 0

Музика

 

ЗасвирИ по тялото ми с пръсти -

ноти от минорно петолиние.

Разпръсни тризвучията, гъсти.

Разчупи ги, тези прави линии.

 

Нежно тананикайки си, моля те,

мускетар бъди ми, ухажор.

Със диези замени бемолите.

С полутон вдигни ги, във мажор.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??