22 ene 2016, 13:43  

Музика 

  Poesía » De amor
202 0 0

Музика

 

ЗасвирИ по тялото ми с пръсти -

ноти от минорно петолиние.

Разпръсни тризвучията, гъсти.

Разчупи ги, тези прави линии.

 

Нежно тананикайки си, моля те,

мускетар бъди ми, ухажор.

Със диези замени бемолите.

С полутон вдигни ги, във мажор.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??