Лъкът погали нежно струните
и Тя копнежно
... полетя
като птица, подарили свободата и.
... Заля
с неземни звуци залата,
Прегърна сетивата ми.
Затанцува лудо
в душата ми.
И окрилена,
от Господ целуната,
в сърцето ми побра се
Вселена,
и Любов,
и... МУЗИКА!
© Даниела Виткова Все права защищены