10 мар. 2008 г., 16:12

музика безкрай 

  Поэзия » Другая
965 0 3

слушай музиката млъкна

слушай свирещи уши

в мозъка звукът ти бръкна

и душата заслепи

 

а сега е тишина

мисълта състаря

ноти дрънкат в нощта

двете линии и трамвая

 

искам музика безкрай

 

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??