10.03.2008 г., 16:12 ч.

музика безкрай 

  Поезия » Друга
917 0 3

слушай музиката млъкна

слушай свирещи уши

в мозъка звукът ти бръкна

и душата заслепи

 

а сега е тишина

мисълта състаря

ноти дрънкат в нощта

двете линии и трамвая

 

искам музика безкрай

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??