7 февр. 2015 г., 23:43  

Музикална стигма 

  Поэзия » Любовная
416 0 0

Музикална стигма
RemaTe

 

Последния пирон (от мен) извадих,
(виж болката) в сърцето не умира, 

възкръснаха по нотите сълзите,
а любовта във дланите прозира.

 

 

 

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??