6 июл. 2013 г., 23:48

Музикант 

  Поэзия » Другая
653 0 7

        Музикант

 

                           На Д.       


За някой времето отмина,

безнадеждно някой закъсня,

натежаха в спомени години,

беше млад, а вече остаря.

 

Животът лицето му смени -

прилича на клошаря непознат, 

пленник в лабиринта от лъжи,

той още търси по-добрия свят.

 

Нанякъде към неизвестна гара

дните безлики се нижат,

вечер, стара и тъжна китара

в ръцете му тихо въздиша.

 

Несподелена любов оживява

в песен на обречен мечтател.

И след теб песента  ще остане...

за някой - любима, за други - приятел.

 

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??