19 февр. 2013 г., 13:23  

Музиката 

  Поэзия
384 0 1

Тя беше себе си, когато музиката я обливаше,
беше чиста естествена,

красива, без маски и преструвки,
беше самата тя,

обзета от всеки тон,

всяка нота се появяваше в очите ù.
Музиката беше нейният живот.
И сега, когато пак я видя със старата китара,

дрънкаща си обичайната мелодия,
аз виждам чистата и нежната душа

на музиката!

© Деси Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??