28 мар. 2021 г., 07:39

Мъдростта 2 

  Поэзия » Философская
222 0 0

Не се отчайвай, не тъгувай

ако на проблем се натъкнеш.

Животът е път, по него пътувай,

винаги има как да се измъкнеш.

 

Просто мъдро, философски гледай,

не губи смелост, самообладание.

Лесно не се постига щастие, рай,

но слънце идва след всяко страдание.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??