Когато има мъгла на пътя ти,
затвори очи и си припомни
къде искаш да бъдеш -
там, където си усмихнат
и пълен с енергия.
Мъглата изчезва,
когато съзнанието и целта ти
са ясни и искрени.
Тя е препятствие,
не граница.
Ти си водачът към твоите мечти.
© София Русева Все права защищены