6 февр. 2023 г., 10:17

Мъгла 

  Поэзия » Любовная
179 0 0

Непрогледна мъгла

града хладно обгръща.

Твойта силна ръка

нежно пак ме прегръща.

 

И лежим в тишина,

няма нужда от думи.

Две любящи сърца,

два свързани ума,

 

две души, две тела,

слети във пълен синхрон.

Вън се стеле мъгла,

а уют – в нашия дом.

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??