Feb 6, 2023, 10:17 AM

Мъгла 

  Poetry » Love
181 0 0

Непрогледна мъгла

града хладно обгръща.

Твойта силна ръка

нежно пак ме прегръща.

 

И лежим в тишина,

няма нужда от думи.

Две любящи сърца,

два свързани ума,

 

две души, две тела,

слети във пълен синхрон.

Вън се стеле мъгла,

а уют – в нашия дом.

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??