28 сент. 2024 г., 17:20

Мъгливо ми е 

  Поэзия » Другая
98 0 0

Когато трупаме трупове,

слушаме органа и тупват в дупките.

Веселите гробари с мъх под ноктите -

барабанят по ковчезите.

Мъглата е наглото копеле,

дето вкарва мраза в костите -

те се пукат под напора.

Кучешки скелети танцуват в кръг

и шибат с камшик гърба на гробарите.

Разрошени глави на бели възглавници,

нови костюми се разпадат в почвата.

Тя дойде и ми подари цветята си,

запали цигара и я остави на гроба ми. 

© Атанас Къшев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??