За теб не съм мечтала,
нито си те пожелах.
А ти света ми преобърна
и кога се случи не разбрах.
Не беше обичайната забежка,
нито тръпка или пък любов.
Но мене ме погълна, тебе знам ли,
за подобно чувство май не си готов.
След среща с теб бях опиянена
и буквално клепах на парцали.
Хем те исках единствено за мене,
хем прегръщах чувства неразбрани.
И те виждам, ти си мъж за много,
недостатъчна съм ти една.
Дори да бях специална,
дори изцяло да изпълвах думата - жена.
Ива С.
© Ива Стоилова Все права защищены