27.03.2015 г., 22:05 ч.

Мъж за много... 

  Поезия
570 0 0

За теб не съм мечтала,

нито си те пожелах.

А ти света ми преобърна

и кога се случи не разбрах.

 

Не беше обичайната забежка,

нито тръпка или пък любов.

Но мене ме погълна, тебе знам ли,

за подобно чувство май не си готов.

 

След среща с теб бях опиянена

и буквално клепах на парцали.

Хем те исках единствено за мене,

хем прегръщах чувства неразбрани.

 

И те виждам, ти си мъж за много,

недостатъчна съм ти една.

Дори да бях специална,

дори изцяло да изпълвах думата - жена.

 

                                                                Ива С.

                      

© Ива Стоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??