23 мар. 2021 г., 17:31

Мъжете целуват най-страстно на тръгване 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
788 1 1

 

Обичал ме бил, казва

- Merci beaucoup monsieur, 

обаче само любов не стига.

 

Късно си се сетил...

Все едно си се обул и си на вратата,

а ключовете ти са на нощното шкафче...

"Опа, оставих кални стъпки

по душата ти, съжалявам"

Недей да се извиняваш,

тръгвай,

аз имам да чистя.

© Натали П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??