Обичал ме бил, казва
- Merci beaucoup monsieur,
обаче само любов не стига.
Късно си се сетил...
Все едно си се обул и си на вратата,
а ключовете ти са на нощното шкафче...
"Опа, оставих кални стъпки
по душата ти, съжалявам"
Недей да се извиняваш,
тръгвай,
аз имам да чистя.
© Натали П. All rights reserved.