5 апр. 2023 г., 09:16

Мъжко щастие 

  Поэзия » Любовная, Юмористическая
242 0 0
 

Момичето ми грижи се добре
за мене и усмихвам се игриво -
Доволно е и моето... шкембе...
А от това мъжът, като прасе щастливо
доволен е (ама какво сравнение...)

И пиша щуротии, и се смея -
Но истината е, тук няма второ мнение,
Обичам си Единствено и Само Нея!

 

26.03.2023.

 

 

 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??