5.04.2023 г., 9:16 ч.

Мъжко щастие 

  Поезия » Любовна, Хумористична
173 0 0
 

Момичето ми грижи се добре
за мене и усмихвам се игриво -
Доволно е и моето... шкембе...
А от това мъжът, като прасе щастливо
доволен е (ама какво сравнение...)

И пиша щуротии, и се смея -
Но истината е, тук няма второ мнение,
Обичам си Единствено и Само Нея!

 

26.03.2023.

 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??