8 мар. 2024 г., 09:40

Мълчание 

  Поэзия » Гражданская
71 1 2

 

Мълча

Мълчанието ме дави

Не принадлежа

на мястото на което

всички казват трябва

Аз там съм чужденка

И връзката е само

със земята

И корена едва

пулсира...

Опитваха се много пъти

да го изтръгнат, да го пресушат,

да го убият

Мълча

Мълчанието ме мъчи

Но зная,

че дори да викам...

Няма полза

Народ зомбясал,

трудно се

събужда!

Ако се събуди...

Не е за друго,

а да те разкъса...

Мълча...

и си купувам време...

Но времето...

и то е на привършване

Зомбясалите,

ми откраднаха

от него...

Мълча...

Открадвам си

спокойствие

Мълча...

Но, до кога ли

ще го мога?

Мълчанието трудно е...

Когато си

с откраднато спокойствие

 

Valentina Mitova

03/03/2024

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??